Gratis staaltjes: TENA Lights tegen urineverlies 2020 Update

gratis staaltjes tena lights urineverlies

Iedereen heeft wel eens last van een oeps-momentje. Gelukkig kan je nu Lights by Tena gratis uittesten. Klik op de knop hieronder voor je gratis staaltje Tena lights, speciaal ontworpen voor oeps-momentjes met licht urineverlies.

Urineverlies is een vaak voorkomend probleem na de zwangerschap maar soms ook bij het ouder worden.  Vaak gebeurt dit net na de bevalling of tijdens de zwangerschap. Gelukkig is dit meestal een tijdelijk probleem of te wel acuut urineverlies. Hoewel het genant kan zijn is  het geen reden tot angst. Soms komt het gewoon door stress of door de maandstonden.

Er zijn twee soorten urineverlies:

  • Bij inspanning

Dit komt voor bij inspanningen als fietsen, lopen, joggen of hardlopen, bij het niezen, soms ook tijdens het vrijen en zelfs tijdens het lachen.

  •  Bij aandrang

Dit is meestal een plotse aandrang om te plassen waar bij de plas moeilijk ingehouden kan worden.

  • Beiden

Soms is het een combinatie van beide soorten.

Sommige mensen hebben ook last van chronisch urineverlies. Deze mensen hebben dus constant last van de blaas. Dit kunnen zowel mannen als vrouwen zijn. Dit heeft vaak andere oorzaken, zoals overgewicht, ouderdom, diabetes, chlamidia of of rugklachten.

Een oplossing hiervoor is Tena Lights. Dit product is speciaal ontworpen tegen oeps-momentjes. Tena Lights of Lights by Tena is een gekend merk, net als Alldays en Allways, specifiek ontworpen voor vrouwen die last hebben van dit probleem. Omdat elke vrouw uniek is, hebben verschillende formaten en types. Ze zijn klein en draagbaar en passen in elke handtas. Ook zijn ze uitgerust met Feelfresh technologie, dat vocht een geurtjes volledig verwijdert.

Bekijk hier de spot:

Hoe ontvang je het gratis proefpakket Lights by TENA tegen urineverlies?

Surf naar de site en klik op proefpakket of gratis proefpakket. Rechtsboven is er een knop waar je op moet klikken. (zie foto hieronder)

Vul je gegevens in en beantwoord drie vraagjes. Na enkele dagen ontvang je deze gratis staaltjes TENA in de bus, dankzij Gratis én voor Niks!

   Ontdek hier Lights by TENA gratis

Tena Lights
Klik de link rechtsboven op de site om je gratis pakket aan te vragen.

 

Nog meer gratis aanbiedingen: