Gratis kinderboeken: 1400 kinder- en jeugdboeken voor 1 euro

Gratis kinderboeken

Ben je op zoek naar gratis kinderboeken? Neem dan een kijkje op de site van Booqees.

Tijden veranderen. Waar vroeger je nog te voet of met de fiets boeken moest kopen in de winkel, kan je tegenwoordig de boeken gewoon tot jou laten komen, op je tablet, e-reader, smartphone of pc.

Ook valt het op dat kinderen steeds vaker op de pc, smartphone of tablet zitten. Maar wat ze daar doen is niet altijd educatief. In plaats van alleen naar tekenfilms en series op het scherm te kijken, is het ook belangrijk dat kinderen de kans krijgen boeken te lezen.

Waar vind ik gratis kinderboeken?

Gelukkig bestaan er nog (gratis) mogelijkheden hiervoor. Gratis kinderboeken kan je vaak gemakkelijk online vinden. Er zijn veel sites die gratis kinderboeken aanbieden. Bijvoorbeeld gratiskinderboek.nl Deze sites zijn echter niet altijd even handig, en vaak werken ze niet goed op tablet of laden ze zeer traag.

Dan kan je beter een dienst als Booqees gebruiken. Je vindt er duizenden boeken lezen tegen een belachelijk lage prijs van 1€.

   Bekijk hier de leuke boekies van Booqees   

Wat is Booqees?

Booqees is een online dienst waar je digitale kinderboeken kunt lezen op de pc, iPad, smartphone of tablet. Ben je lid, dan krijg je toegang tot duizenden kinderboeken die je kan voorlezen aan je kind, of die je kind zelf kan lezen op de tablet. Op dit digitale leesplatform, vind je allerlei boeken, speciaal uitgekozen voor kinderen tot 14 jaar. Ale je een abonnement hebt, kunnen je kinderen onbeperkt boeken lezen. Op de site/app vind je duizenden kwalitatieve prentboeken en leesboeken, maar ook AVI-boeken, informatieve boeken, strips en jeugdromans. Dit zijn in feite dezelfde kinderboeken die je in de winkels vindt, maar dan in digitale vorm. Uiteraard is dit ook veer voordeliger. Gratis kinderboeken

De boeken zijn geschikt voor kinderen van de volgende leeftijdscategorieën. 0-3, 4-5, 6-8, 9-11 en 11-14 jaar. Ze zijn allemaal Nederlandstalig en van Vlaamse of Nederlandse uitgeverijen.

 

Je kan ook lezersprofielen opstellen voor verschillende kinderen van verschillende leeftijden. Ze bieden ook boeken voor kinderen met leerproblemen of dyslexie. Maar natuurlijk zijn het in de eerste plaats leuke boeken.

Booqees is beschikbaar als app of te bezoeken via de website. Als lid heb je meteen toegang tot alle boeken op het platform.

Een proefabbonnement kost 1€ en betaling kan eenvoudig via Bancontact.

  Bekijk hier de leuke boekies van Booqees  

Nog meer gratis aanbiedingen: