Gratis Roze doos met cadeaus voor jonge en toekomstige mama’s

Voor de toekomstige en jonge mama’s is hebben we op het internet een leuk cadeau gevonden. Met De Roze Doos krijg je 5 dozen vol cadeaus thuisbezorgd.

In de (eerste) Paarse Doos vind je alles voor de zwangerschap. Je zal er allerlei nuttige en interessante informatie vinden over hoe je met de zwangerschap moet omgaan, over de voorbereiding op het geboorte en nog veel maar. Je zal er daarnaast ook leuke staaltjes, kortingsbonnen en andere leuke cadeautjes vinden, voor jou, maar ook voor je baby.

In de (tweede) Roze Doos vind je dan weer alles voor de pasgeboren baby. Je krijgt leuke verassingen, waspoeders, luiers, babyvoeding en kortingsbonnen, maar ook gratis magazines en nog veel meer.

De (derde) Blauwe Doos: Mijn eerste maanden, krijg je als je baby ongeveer 4 maand oud is. Hierin vind je onder meer een lekkere Olvarit groentepotje, koekjesmeel voor baby’s en staaltjes Bepanthol crème en een hoop kortingsbons.

De (vierde) Groene Doos: Mijn eerste verjaardag krijg je dan weer op het eerste verjaardag van je kind. Je krijgt lekkere babyvoeding en ook leuke en informatieve boekjes.

De (vijfde) Gele Doos: Mijn eerste schoolherinneringen, krijg je als je kind 3 jaar oud is. Hierin zitten lekkere drankjes en snacks voor de eerste dag school, maar ook leuke boekjes om te leren lezen en nog veel meer.

Hoe krijg je deze doos?

Om deze doos te krijgen, hoef je enkel naar de site van De Roze Doos te surfen en je gegevens en die van de baby in te vullen. Alle pakketen zullen je gratis toegestuurd worden. Heb je een pakket niet ontvangen? Surf dan opnieuw naar de site en vraag de pakketten opnieuw aan.

Bestel hier je gratis Roze Doos

Tip: Ken je iemand die zwanger is, of net bevallen? Schrijf deze persoon in voor een leuke verassing!

 

Nog meer gratis aanbiedingen: