Speel World of Tanks Gratis in het Nederlands!

World of Tanks gratis downloaden

WOT (World of Tanks) is een gratis online shooter met een gemeenschap van 160 miljoen spelers wereldwijd.

Er zijn meer dan 600 oorlogsmachines uit de mid-20e eeuw om uit te kiezen. Van de legendarische Shermans, Churchills, Tigers en T34s – elk met een eigen rijke oorlogsgeschiedenis – tot voertuigen die nooit de productielijn hebben gehaald.

  • Elke tank heeft unieke voordelen en nadelen die je tot het uiterste kan gebruiken om je tegenstanders kapot te maken.
  • Light tanks zijn het beste manoeuvreerbaar. Je kan het terrein tegen je vijand gebruiken. Ze zijn sneller en meer dynamisch dan anderen maar ook het kwetsbaarste. Deze worden vooral gebruikt om te verkennen en de positie van de tegenstand kenbaar te maken.
  • Medium tanks combineren een sterk pantser met wendbaarheid en zijn goede allrounders op het slagveld. Ze schitteren vooral in teamwork-strategieën als de tweede lijn van het gevecht.
  • Heavy tanks zijn gigantische, hevig gepantserde machines met vuurkracht. Als je de eerste in het gevecht wil zijn, is deze iets voor u. verdedig je teamgenoten vanop de eerste rij of maak inval op het vijandig gebied
  • Tank Destroyers zijn een beetje het sniper van dit spel. Ze schieten het accuraatste en het hardste van al op elke vijand die zijn positie blootgeeft.
  • SPGS zijn een langeafstandsklasse die hun teamgenoten steunt in het gevecht en hebben een alternatievere speelstijl. Je kan de oppositie raken vanuit vogelvlucht als ze hun locatie hebben blootgegeven om hun tanks onbekwaam te maken.

Kies een tank uit dat bij je speelstijl past en domineer de oppositie.

Download world of tanks nu Gratis en voor niks!

World of tanks maps

WOT heeft 33 unieke slagvelden gebaseerd op echte locaties. Ze variëren in grootte, design, terrein, lokalisatie en het type weer. Elke locatie roept om een andere strategie toe te passen. Van Parijs tot in de toendra en van de bergen tot in de vallei, van aan zee tot in de woestijn. Vecht door deze plaatsen om je arsenaal uit te groeien.

World of tanks progressie

Verdien credit en XP door te participeren en nog meer als je wint. Dit betaalmiddel gebruik je om reparaties en ammunitie te betalen na een gevecht maar ook voor nieuwe tanks, modulaties en upgrades.

Upgrade je kanon, geschuttoren, suspensie, motor en radar om het beste uit je voertuig te halen en toegang tot betere voertuigen te krijgen.

World of tanks crew

Train je commandant, chauffeur, schutter, radio opérateur en loader om de hoogste prestatie te bereiken.

Download world of tanks nu Gratis en voor niks!

Nog meer gratis aanbiedingen: