Vind snel en gratis een vakman dankzij Twizzi!

vakman twizzi

Moet er iets hersteld worden in huis? Dan kan je maar beter iets stevigers gebruiken dan plakband… 🙂 Dat werkt enkel in Mcgyver Films… Het beste kan je een bekwame en gedegen vakman inhuren!

plakband mygyver

Ben je op zoek naar een klusjesman, een elektricien, dakwerker, loodgieter of andere vakman in je buurt? Schrijf dan een gratis zoekertje op de site van Twizzi. Geef een korte omschrijving van wat er hersteld of geplaatst moet worden, hoeveel je wil betalen en wanneer dat je wil dat het gebeurt.

Zet hier je gratis zoekertje en vind binnen een uur de juiste vakman

Je zal dan een aantal vrijblijvende offertes ontvangen van vakmannen in jouw buurt. Twizzi is een grote site waar wel 13.745 Vlaamse vakmannen al zijn ingeschreven. Bij deze site kan je voor werkelijk alle opdrachten in huis, tuin, of je zaak de juiste vakman of aannemer vinden. Binnen of buiten, kelder of dak, slaapkamer of badkamer, zwembad of sauna, hier vind je op de snelste manier een vakman.

Meestal ontvang je binnen 20 minuten al een voorstel van een vakman uit je buurt. Zoals je in de voorbeeldadvertentie hieronder ziet, heb je binnen een uur doorgaans 3 reacties van vakmannen uit je buurt.

Na afloop, kan je de werk beoordelen en een score geven op de site. Uiteraard kan je ook recensies lezen van alle vakmannen voordat je er een uitkiest. Zo weet je zeker dat je met goed volk te maken hebt.

Hoe ga je te werk om een vakman te vinden?

Klik op de knop hieronder, wacht tot de site opent en klik dan rechtsboven op de knop “Plaats gratis je opdracht”. Geef een titel, een vakgebied, een postcode en een korte omschrijving in en je zoekertje is klaar. Binnen een uur zal je een aantal offertes ontvangen van vakmannen (en vrouwen) uit je buurt.

Zet hier je gratis zoekertje en vind binnen een uur de juiste vakman

Ben je zelf vakman? Schrijf je dan zeker in bij de site van Twizzi om nog meer klanten te vinden!

Nog meer gratis aanbiedingen: