Gratis Staaltjes: Gratis Lenzen Proberen dankzij Alcon

gratis lenzen proberen alconDraag je een bril en heb je altijd wel eens lenzen willen proberen? Draag je al lenzen en wil je wel eens een andere merk proberen? Nu kan je gratis lenzen proberen dankzij Gratis én voor Niks en Lenzendragen!

De lenzen van Alcon zijn van de beste kwaliteit en vind je terug bij de beste opticiens van België. Deze horen bij het luxesegment en zijn van iets betere kwaliteit als die van Pearle of Hans Anders. Je kan kiezen tussen DAILIES® of AIR OPTIX® lenzen. Je kan deze gratis lenzen nu een heel maand land proberen!

Daarnaast krijg je een waardebon waarmee je korting van 15 tot 50 euro (afhankelijk van de grootte van de bestelling) kunt ontvangen.

Hoe ga je te werk om deze lenzen gratis te proberen?

  1. Ga naar de site van lenzendragen
  2. Klik op “ga naar de voucher”
  3. Geef je locatie in, de gemeente waar je woont of werkt
  4. Kies een opticien in je buurt
  5. Geef je gegevens in
  6. Je zal een voucher ontvangen waarmee je bij de opticien in je buurt een pakket gratis lenzen kunt gaan afhalen. Deze voucher ontvang je per email of sms.
  7. Ga naar je opticien en vergeet niet de voucher mee te nemen.
  8. Ga naar huis met gratis lenzen om een maand uit te proberen!

   Ontvang je gratis proefpakket lenzen!

Tip: Het lijken misschien veel stapjes, maar dat is zeker niet het geval. Zeker als je weet dat dit gratis proefpakket lenzen 50 euro waard is. Kies een opticien in de buurt zodat je niet te ver hoeft te stappen 🙂

Nog meer gratis aanbiedingen: