Speel World of Warships Gratis

Speel world of warships

World of Warships is een online multiplayer spel voor de pc waar je epische zeeslagen kunt uitvechten met je tegenstanders. Zet je commandohoed op en kies tussen meer dan 300 oorlogsschepen uit de eerste helft van de 20e eeuw.

Het is alleen in dit spel dat je met zulke maritieme legendes zoals de Dreadnaught, Variach, Bismark, Missouri en Yinamoto die nagemaakt zijn tot in het kleinste detail kan spelen.

Alle schepen zijn onderverdeeld in 4 categorieën en elke soort heeft unieke voordelen en nadelen die hun rol op het slagveld bepalen.

Speel World of Warships nu Gratis!

Destroyers

Destroyers zijn de lichte maritieme uitzendkracht. Ze rekenen op hun snelheid om bliksemsnelle manoeuvres te maken en jagen op de grotere gevechtsschepen. De meesters van de gedurfde sortie en ze vallen vooral aan met torpedo’s. Ze zijn minder gepantserd en overleven door hun heimelijkheid en gebruiken rookschermen.

Cruisers

Cruisers zijn universele schepen met de mogelijkheid om verschillende tactieken toe te passen. Meesters van het duelleren. Een nachtmerrie voor destroyers. Dankzij hun uitrusting kunnen ze verborgen vijanden detecteren en dankzij hun snelle herlaadtijd kunnen ze andere schepen erg snel slopen. Ze hebben ook een luchtafweerverdedigingssysteem. Onvervangbaar of je nu verdedigd of aanvalt.

Battleships

Battleships zijn de Hevige artillerie van de zee. Hun vuurkracht is ongeëvenaard en een paar welgemikte bombardementen kunnen een waterige dood voor je tegenstander beteken. Hun dik pantser geeft ze veel overlevingsvermogen.  Ze hebben een groter bereik en kunnen een hele vloot beschermen maar hun bewegingssnelheid ligt veel lager en hun logge bewegingen maken ze een gemakkelijk doelwit.

Aircraft carriers

Aircraft carriers zijn letterlijk vliegvelden op een boot. Dat is de reden dat je het meeste van je tijd in de lucht spendeert. Vechtend met duikbommenwerpers, torpedobommenwerpers of aanvalsvliegtuigen. De schepen zelf hebben wel weinig bepantsering. Als je gespot wordt door de vijand ben je snel het doelwit.

World of warships maps

Er zijn ongeveer 40 prachtige kusten, archipels of baaien om het uit te vechten in world of warships. Van Latijns-Amerika tot de noordelijke wateren en daarbuiten. Elke map is uniek vraagt om een andere strategie toe te passen. Dompel jezelf onder in de atmosfeer van de zee waar weersverschillen niet zomaar coole effecten zijn, maar ook grote impact kunnen maken op het slagveld!

World of warships awards and achievements

Op zee zijn er genoeg opportuniteiten voor heroïsche daden en prestaties. Toon wat je waard bent. Voor elke zeeslag zijn er prijzen te vallen en waardevolle goederen te bekomen. Speel met vrienden en domineer de zee!

Start nu je maritieme carrière!

Speel World of Warships nu Gratis!

Nog meer gratis aanbiedingen: