Geweldige nieuwe actie: Gratis Smartphone Testaankoop!

TestAankoop gratis smartphone

Heb je altijd Test-Aankoop willen proberen?

gratis smartphone testaankoop
Screenshot gratis smartphone testaankoop

Dan is nu het ideale moment! Nu kan je Test-Aankoop een maand lang proberen voor 4 euro, en je krijgt er nog eens een gratis smartphone van 5″ bovenop!

Dus je zal voor 4 euro het volgende krijgen:

1 Testaankoop Magazine
1 Budget en Recht, of 1 Test Gezondheidsmagazine
1 Smartphone Android 5″ (5 inch of 13 cm)

Probeer Testaankoop nu

Meer over Test-Aankoop?

Test-Aankoop is een magazine, maar tegelijk ook een consumentenorganisatie. 

In deze magazine vind je het laatste nieuws over alles wat de consument aangaat, maar ook over belangrijke zaken als gezondheid en de verdediging van uw rechten. Test-Aankoop zoekt uit wat de beste goedkoopste en eerlijkste producten zijn. Door de adviezen van Test-Aankoop te volgen, spaar je jaarlijks duizenden euro’s uit!

gratis smartphone testaankoop magazine
Testaankoop, Budget en Recht, Test Gezondheid

 

Het is een magazine zonder enige vorm van reclame. Het bevat enkel betrouwbare en nuttige consumenteninformatie. Het is de best bron van informatie om jou en je gezin te helpen besparen en te kiezen voor de beste kwaliteit. Het magazine is volledig objectief en onafhankelijk!

Test Aankoop ondersteuning

Bovendien heeft Test-Aankoop 50 advocaten die klaar staan om gratis juridisch advies te geven over consumentenzaken, fiscaliteit, huur- en eigendomskwesties, successierechten, en nog veel meer.

Test Aankoop is een superinteressante magazine voor wie wil besparen en voor wie de beste kwaliteit wil kiezen. Nu kan je daar bovenop een gratis smartphone ontvangen! Bevalt de magazine niet, dan kan je volledig kosteloos opzeggen, zonder dat je ooit meer dan de 4 euro die je oorspronkelijk betaald hebt moet betalen. Uiteraard kan je de smartphone houden!

Probeer Testaankoop nu

Nog meer gratis aanbiedingen: