6 redenen om te investeren in vastgoed – Krijg gratis vastgoedadvies

Investeren in Vastgoed aan de Belgische Kust

Investeren in vastgoed is een zeer interessante manier om de waarde van je geld te bewaren en om je inkomsten zoals pensioen op te krikken. Onroerend goed namelijk kan niet verloren of gestolen worden. Indien je het op de juiste manier beheert, is het de veiligste belegging ter wereld. Hieronder zal je 6 redenen vinden waarom investeren in vastgoed zo interessant is.

1. Passieve inkomsten

Niets is zo leuk als geld waarvoor je niet (meer) hoeft te werken. Eens je lening is afbetaald, kan je tijdens je carrière of pensioen genieten van extra inkomsten waar je weinig nog voor moet doen. Ook voor de afbetaling kan je vaak extra inkomsten hebben, als de huur meer bedraagt dan de afbetaling van de lening.

2. Het is een perfecte bescherming van uw kapitaal tegen inflatie

Door de inflatie wordt geld dat op de bank staat steeds minder waard. Alles wordt duurder, en de lonen stijgen niet altijd even snel. Huurprijzen zijn geïndexeerd, terwijl woningprijzen stijgen.

3. Het is een goede manier om je vermogen te spreiden

Geld dat je belegt in aandelen of goud, zorgt ervoor dat je weinig controle hebt over je bezit en produceert doorgaans slechts winst bij verkoop. Door in vastgoed te beleggen, kan je je vermogen beschermen tegen de willekeur van de beurs.

4. Het hefboomeffect

Door je vastgoed als hefboom te gebruiken, kan je genieten van nog goedkopere leningen. Leningen zijn nog nooit zo goedkoop geweest, dus het is het ideale moment om te profiteren.

5. Geen belastingen

Als je in België een pand koopt, betaal je geen belasting op meerwaarde of huurinkomsten, zolang je het pand minstens 5 jaar behoudt. Je moet slechts volgens het geïndexeerde kadastrale inkomen belastingen betalen.

6. Beleggen in vastgoed heeft het hoogste rendement van alle andere beleggingen

Je kan rekenen op twee rendementen: huurinkomsten van het pand en een meerwaarde bij verkoop. Zo heb je constante inkomsten die je hypotheek afbetalen terwijl je van extra inkomsten geniet. Je kan het geld voor nieuwe investeringen gebruiken of voor andere luxes.

Hoe kan ik het best investeren in vastgoed? – Investereninvastgoed.immo

Investereninvastgoed.immo is een nieuw online magazine waar je alles vindt over de nieuwste vastgoedprojecten, plus tips om je geld veilig te beleggen. Je vindt er de laatste panden en je kan er in contact komen met adviseurs die gratis je helpen de juiste panden uit te kiezen.

Bezoek hun site en schrijf je in op hun gratis nieuwsbrief.

Bezoek hier de site van investereninvastgoed.immo

Nog meer gratis aanbiedingen: