Betaal €2 en krijg een €30 waardebon voor Bol.com! Zonder verdere aankoopverplichting! 2020 Update

Testaankoop Budget en Recht Test Gezond Magazine

Geweldig nieuws voor alle gratis liefhebbers! Het Test-Aankoop geeft je een waardebon van €30! Hiervoor moet je slechts 2 euro neertellen, een winst van 1500%. Er is geen verdere aankoopverplichting!

Krijg hier je Bol.com waardebon van 30 Euro!

Hoe krijg ik het Test-Aankoop welkomstgeschenk 2020?

Het is bijzonder eenvoudig het cadeau van Test-Aankoop te krijgen. Je gaat naar de site van Test-Aankoop en neemt een proefabonnement. Hiervoor betaal je slechts 2 euro. Je krijgt dan het volgende:

 • Een Bol.com cadeaubon ter waarde van maar liefst 30 euro!
 • OF een smartwatch!
 • 2 maanden lang Test-Aankoop in de brievenbus.
 • 1 Budget & Recht magazine.
 • 1 Test Gezond magazine.
 • Gratis juridisch advies van de experts van Test-Aankoop
Screenshot Test-Aankoop

Test-Aankoop Bol.com waardebon

De Test-Aankoop Bol.com waardebon is volgens ons de beste keuze. Hoewel een smartwatch een leuk gadget kan zijn, zijn er niet zoveel interessante functies op de Test-Aankoop smartwatch. Dan kies je beter voor een waardebon van 30 euro voor een van de grootste webwinkels van de Benelux. Hier kan je zo ongeveer om het even wat kopen. Je vindt er meer dan 15.000.000 artikelen. Bestel je er voor 23:59 uur dan is je cadeau de volgende dag al thuis geleverd. Met 30 euro kan je op gratis verzending rekenen, aangezien alle bestellingen boven 20 euro gratis geleverd zijn. Je kan ook alle artikelen gratis retourneren. En de klantendienst is 24/7 bereikbaar!

De Test-Aankoop smartwatch

Een smartwatch is een slim uurwerk dat je aan je Smartphone kunt koppelen. De Test-Aankoop smartwatch heeft de volgende eigenschappen:

 • Een lcd-aanraakscherm van 1,54 inch
 • Bluetooth 3.0 compatibel
 • Compatibel met Android toestellen (Samsung, Huawei, Nokia,…)
 • Pedometer (stappenteller)
 • Uiteraard een Android Tablet van 21 cm 🙂

Indien het magazine je niet bevalt, kan op elk moment je abonnement opzeggen. Er is geen verdere aankoopverplichting! De tablet mag je houden!

 

Krijg hier je Bol.com waardebon van 30 Euro!

Kan ik Test-Aankoop opzeggen nadat ik mijn cadeau gekregen heb?

Test-Aankoop Magazine
Beelden Test-Aankoop.com

Dat kan uiteraard. Hiervoor hoef je enkel in te loggen bij Test-Aankoop. Inloggen bij Test-Aankoop is zeer gemakkelijk. Je hoeft enkel je Test-Aankoop login gebruikersnaam en paswoord te gebruiken en je kan gewoon zelf op Test-Aankoop opzeggen klikken. Je kan ook Test-Aankoop opzeggen door te bellen met de klantendienst van Test-Aankoop zelf.

Wat is Test-Aankoop?

Test-Aankoop advocaten
Beelden Test-Aankoop.com

Test-Aankoop is een zeer bekend in België. Het is een magazine, maar ook de grootste

consumenten-vereniging van België, met meer dan 60 jaar ervaring en 300.000 abonnees. Test-Aankoop geeft je alle relevante feiten over tal van domeinen. Ze testen wasmachines, smartphones en nog meer uit. En geven je nieuws over alle belangrijke dingen zoals gezondheid en de verdediging van je rechten. Doordat je steeds weet wat de beste keuzes zijn voor de consument, kan je honderden euro’s besparen.

De magazine bevat geen enkele vorm van reclame. Alle informatie komt van hun onafhankelijke experts en testen. Zo krijg je alleen betrouwbare en nuttige consumenteninformatie. Aan de hand hiervan kan je de beste keuzes maken voor jezelf en je gezin. Objectief en onafhankelijk!

Test-Aankoop geeft je ook gratis juridisch advies over consumentenzaken. Ze hebben een leger van 50 topadvocaten de hele dag door jouw belangen bekrachtigen. Als je denk dat een bepaald bedrijf niet koosjer is, of je bent in het ootje genomen, dan kunnen zij je zaak opnemen!

Krijg hier je Bol.com waardebon van 30 Euro!

Nog meer gratis aanbiedingen: