Gratis Producten testen, Enquêtes invullen voor Geld of Waardebonnen: TOP 10 BESTE SITES! 2022 UPDATE

Ben je op zoek naar een leuk tijdverdrijf waar je ook nog eens geld mee kan verdienen? Misschien wil je gratis staaltjes en producten ontvangen om te testen? Schrijf je dan in bij sites om mee te doen aan marktonderzoeken.

Wij hebben hier de 10 beste sites gevonden waar je gratis producten kan testen en beloond kan worden voor enquêtes. Al deze sites zijn bewezen betrouwbaar en staan onder toezicht van de Belgische privacy commissie.

Dit kan zeer belonend zijn. Er zijn zelfs mensen die van online enquêtes invullen en gratis producten testen voor geld kunnen leven. Als dat geen leuke manier is om te werken van thuis! Wij proberen al je vragen te beantwoorden over hoe je gratis producten ontvangt om te testen in België en hoeveel je kan verdienen door enquêtes in te vullen.

Schrijf je in bij AL deze websites!

De enquêtes en producten verschillen elke maand op de verschillende websites. Uiteraard geldt: hoe meer sites je bent ingeschreven, hoe meer gratis staaltjes en hoe meer waardebonnen of cash beloningen. Wil je alleen voor jou de leukste enquêtes invullen en de beste gratis staaltjes ontvangen? Schrijf je in bij AL deze websites. Dat klinkt misschien als veel moeite, maar dat is het zeker niet. We hebben de beste sites waar je de grootste beloningen krijgt natuurlijk bovenaan gezet!

De Beste sites voor Gratis Producten testen of Enquêtes invullen voor Geld 2022

Site

Soort Enquete

Beloningen

Aanmelden

MediaPanel

Media, radio, TV Cash, waardebonnen, loterij AANMELDEN

YouGov

Media, radio, TV Punten die je kan ruilen voor cash Aanmelden

Online GFK

Media, radio, TV Cash, waardebonnen, loterij Aanmelden

Jouw Mening

Producten  testen Bonnen BOL.com, Zalando, iTunes… Aanmelden

OpnionWorld

Allerlei Waardebonnen of PayPal cash AANMELDEN

iSay

Producten testen Bonnen BOL.com, Zalando, iTunes… Aanmelden

Toluna

Gratis staaltjes testen Cash, waardebonnen, loterij Aanmelden

Lifepoints

Allerlei Tot €30 per enquete AANMELDEN

iSurveyWorld

Allerlei Contant geld of cadeaubonnen AANMELDEN

Inschrijven duurt hooguit een minuutje. Je zal dan mails ontvangen over welke producten je mag testen en welke beloningen je kan ontvangen door enquêtes in te vullen. Elke website heeft andere enquêtes en andere producten om te testen. Zo kan je achteraf kiezen wat voor jou het interessantst is!

Ook is het leuk zelf te kijken wat voor jou de beste site is, wij kunnen wel een top 10 samenstellen, uiteraard is het aan jou te kiezen welke je zelf het leukst vindt. Pas als je bent ingeschreven, kan je zien welke enquêtes er vandaag beschikbaar zijn. Het loont dus zeker de moeite om ze allemaal uit te proberen!

Opgelet: vergeet niet je email te bevestigen na inschrijving, meestal krijg je een email van de site die je vraagt je inschrijving te bevestigen. Soms komen die in het vakje ongewenst terecht. Kijk dat dus voor de zekerheid ook even na als je gratis staaltjes wil ontvangen.

Hoeveel verdien je met enquêtes invullen?

Per site kan je, zonder al te veel moeite, gerust 200€ per jaar krijgen. Elke site heeft zo zijn eigen voordelen. De vergoedingen die je krijgt schommelen meestal tussen 5 en 30 euro per enquête, al dan niet in waardebonnen. De meeste waardebonnen zijn digitaal en te gebruiken bij webshops als BOL.com , Zalando of Decathlon. Je kan bij sommige sites gratis testproducten krijgen, maar dan moet je er wel snel bij zijn. Meestal zijn er maar een vijfhonderdtal testproducten, dus om er bij te zijn, moet je regelmatig je mailbox nakijken om te zien welke producten er deze week zijn.

En dan nu onze Top 10 in detail:

1. MediaPanel
Mediajury enquetes voor geld

MediaPanel is een leuke site waar je je mening mag geven over het Vlaamse TV- en radiolandschap! Ze zijn op zoek naar inwoners van Vlaanderen die hun mening willen geven over verschillende radio- en tv-programma’s. De enquêtes hebben we zelf uitgetest en zijn kort en leuk.

Per enquête die je invult krijg je 200 punten die je mag inruilen voor gratis producten en waardebonnen. Elke deelname geeft ook recht op een kans om de maandelijkse prijzenpot van 500 euro te winnen. Ook leuk is dat je zo de radio- en televisiemakers van Vlaanderen mee op het juiste pad kan zetten.

Bepaal jij misschien straks mee wat er op de Vlaamse zenders te zien en horen is?

Word beloond voor je mening over het Vlaamse medialandschap

2. Online GFK

Online GfK

Bij Online GFK krijg je de kans je mening te geven over tal van nieuwe producten die op de markt zullen komen. Je krijgt de kans om gratis producten te testen en ze nadien ook te houden. Meer nog, per enquête of getest product word je beloond. Spaar punten en je krijgt een gratis fnac waardebon, gratis cinematickets, of gratis vivabox ter waarde van 10 euro.

Je kan je punten ook opsparen voor grotere beloningen als gratis tablets, smartphones of fototoestellen. Bij je inschrijving ontvang je meteen al 500 punten, dus je bent goed op weg om je eerste beloning af te halen.

Schrijf je hier in bij Online GFK

3. YouGov

YouGov Betaalde Enquetes

Bij YouGov, net zoals bij Mediapanel, mag je je mening geven over het nieuws en de Vlaamse medialandschap. Voor elke enquete zie je meteen wat de beloning is. Geef je mening over reclame-uitzendingen, nieuwe tv-programma’s en meer. Ontvang cash beloningen, die erg leuk zijn, maar ook waardebonnen en meer!

Schrijf je gratis in bij YouGov

4. Jouw Mening 

Krijg testproducten bij jouw-mening

Bij Jouw Mening kan je, net als bij Toluna en i-Say, ook gratis producten testen en houden. Uiteraard moet je dan wel (tegen betaling) je mening geven over deze producten. Zo vind je er staaltjes, nieuwe lippenstiften, make-up, kuisproducten en zelfs apparaten die je mag testen en houden.

Je kan ook deelnemen aan betaalde enquêtes. Je zal tot 5 euro(!) krijgen per ingevulde enquête. De betaling gebeurt via waardebonnen. Je kan kiezen uit: de Ticket Compliments® Supreme Award, Bol.com Cadeaubon, Zalando Cadeaubon, Decathlon eGift card, iTunes-code. 

Het is een gemakkelijke website om te gebruiken en je kan meteen aan de slag gaan om leuke beloningen te krijgen!

Geef jouw mening en krijg waardebonnen en gratis producten om te testen

5. OpinionWorld

Mysurvey krijg geld en waardebonnen voor enquetes

Wil je geen enkele kans om geld te verdienen met enquêtes missen? Word dan zeker lid bij OpinionWorld. Ook hier krijg je punten die je meteen mag omwisselen voor deelname maandloterijen, waardebonnen, en uiteraard ook contant geld! Je kan er ook voor kiezen je punten aan een goed doel te schenken.

Kies zelf of je liever waardebonnen hebt voor merken als bol.com en zalando, of geld op je paypal-rekening gestort. (deze site werkt best via de pc)

Ontvang contant geld, waardebonnen en prijzen bij OpinionWorld

6. Toluna

Toluna enquetes voor geld testproducten of prijzen

Bij Toluna kan je gratis allerlei producten testen voor geld. Zo kan je er gratis make-up, gratis staaltjes, en gratis producten krijgen om te testen. Elke week hebben ze een nieuw product dat getest moet worden, dus wees er snel bij!

Daarnaast kan je er enquêtes invullen voor geld of punten. De punten kan je dan inruilen voor waardebonnen bij Bol.com. Sommige enquêtes geven zelfs cash beloningen.

Je kan er ook voor kiezen een gedeelte van je punten te gebruiken om deel te nemen aan wedstrijden zo kan je kans maken op dure prijzen als smartphones, iPads, Playstations, en nog veel meer.

Bij inschrijving krijg je al meteen 500 punten die je meteen kan inwisselen, nog voordat je een enquête hebt ingevuld.

Ontvang gratis staaltjes, krijg geld en win prijzen bij Toluna

7. i-Say

producten testen i say

i-Say werkt op een gelijkaardige manier als Toluna. Ook hier kan je allerlei gratis producten testen die je mag houden. Als beloning krijg je punten die je meteen in waardebonnen kan omzetten. Inschrijving is zeker de moeite. Bovendien worden je punten vermenigvuldigd hoe meer enquêtes je per maand invult.

Leuk aan i-Say is dat je zelfs geen enquête moet invullen om kans te maken op leuke geldprijzen. Elk nieuw lid maakt meteen kans op één van de dertig prepaid Mastercards met 100 euro! Nog voordat je zelfs een enquête hebt ingevuld! Om de 4 maand zijn er 30 winnaars. Zeker de moeite dus…

Daarnaast krijg je vrijblijvend de kans om elke vier maand 10.000 punten te winnen, die je meteen in waardebonnen kan omzetten!

Laat je stem horen bij i-Say, krijg waardebonnen, en win!

8. LifePointsGlobaltestmarket krijg geld voor enquetes

Bij Lifepoints kan je deelnemen aan betaalde enquêtes. Wat zo leuk is aan deze site is dat ze je contant geld tot 30 euro (!) aanbieden om deel te nemen aan marktonderzoeken. Uiteraard is inschrijven gratis. Je kan over de volgende onderwerpen enquêtes invullen: restaurants en eten, films, auto’s, producten in de supermarkt en de actualiteit.

Op die manier help je bedrijven weten welke producten ze het best op de markt kunnen brengen. In ruil hiervoor krijg je MarketPoints, punten die je voor cash geld kan omruilen. Je kan ook kiezen voor loterijen waar verschillende leuke producten verloot worden.

Word hier lid van LifePoints en krijg tot 30 euro per enquête

9.      iSurveyWorld

IsurveyWorld Enquetes voor geld

Deel je mening bij iSurveyWorld en ontvang super beloningen! Je krijgt de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van de producten en diensten die je in de toekomst misschien zelf gaat gebruiken. Geef je mening door deel te nemen aan betaalde enquêtes, producttests en mystery shopping. En ontvang contant geld of cadeaubonnen!

Word beloond voor je mening bij ISurveyWorld!

Veelgestelde vragen over enquêtes invullen voor geld

Waar kan ik enquêtes invullen voor geld, en is het betrouwbaar?

Op deze pagina vind je onze top 10 beste sites waar je geld, waardebonnen, of andere beloningen kan krijgen voor

Kan ik de producten gratis testen, zonder verzendkosten?

Ja! Bij alle sites op deze pagina hoef je nooit verzendkosten te betalen. Alle producten die je ontvangt, mag je houden en je krijgt vaak ook een cashbeloning.

Hoeveel verdien je met enquêtes invullen?

Dat hangt ervan af, soms krijg je wel €30 om een enquête in te vullen, soms is het een kleiner bedrag van rond de €5. Soms krijg je testproducten die je mag houden.

Loont het de moeite om aan een marktonderzoek mee te doen?

Ja! Of je nu testproducten krijgt, een cashbeloning, of een waardebon, het is meestal de moeite waard. Schrijf je daarom in bij AL deze sites voor betaalde enquêtes, zo kan je kiezen welke producten je het liefst wil bespreken.

Kan ik producten testen en ze ook houden, kan ik zelfs producten testen tegen betaling?

Natuurlijk. Alle testproducten die je ontvangt, mag je zelf ook houden, en je wordt vaak ook betaald om je mening te geven over testproducten.

Welke gratis enquêtes kan ik invullen voor geld in België?

Er zijn een tiental opties, die je kan vinden op deze pagina.

Welke prijzen kan ik winnen door producten te testen?

Je kan waardebonnen verdienen, cashbeloningen, maar soms ook prijzen winnen, zoals gadgets, elektronica, huishoudtoestellen en meer.

Nog meer gratis aanbiedingen: